0899 778880
info@villasol.bg

ул. Юпитер 14,
вилна зона Зора,
Слънчев бряг 8240

Райско кътче

Семеен хотел Сол, Слънчев бряг
ул. Юпитер 14, вилна зона Зора, Слънчев бряг 8240, България

Телефон: 0898508736
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Резервации и Анулиране:


1. Когато направи резервация Клиентът ще получи уникален резервационен код, който по-късно ще трябва да представи в основанието за плащане. Четиринадесет дни (14) преди датата на пристигане Клиентът трябва да направи частично плащане в размер от 50% от цената на резервацията. Останалата сума следва да бъде погасена при пристигане в хотела.

2. Безплатно анулирането на резервация до 14 (четиринадесет) дни преди датата на настаняване.

3. При анулиране на резервация по-малко от 14 (четиринадесет) дни преди датата на настаняване от Клиента ще бъде удържана като неустойка сумата на частичното плащане (50% от цената на резервацията).

4. В случай на неявяване (ноу шоу) Клиентът ще бъде таксуван с размера на частичното плащане (50% от цената на резервацията) като неустойка.

5. Настаняване на деца

 • Деца под 1.99г – БЕЗПЛАТНО
 • Деца от 2 до 6.99г, настанени на допълнително легло – БЕЗПЛАТНО
 • Деца от нагоре както и възрастни, настанени на допълнително легло плащат 50% от редовната цена

6. Narina Crafts”Ltd. си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форс мажорни обстоятелства, както и други такива, независещи от “Narina Crafts”Ltd. В тези случаи ще бъдат взети едни от следните мерки:

• на Клиентът ще бъде предложено настаняване в друг времеви интервал при същите условия и цени;
• на Клиентът ще бъде възстановена сумата на направеното от него плащане в рамките на 30 дни от датата на получаване на писмено искане от страна на Клиента, без да се дължат неустойки

Настаняване:

Настаняване: След 15:00 ч.
Напускане: Преди 12:00 ч.

Начини на плащане:


Може да изберете един от следните начини на плащане:

1. По банков път

• Плащането на изискуемата сума трябва да бъде направено в посочения период. След плащането е необходимо Клиентът да изпрати копие от платежното нареждане в ел.поща  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. В основанието за плащане следва да бъде посочен номерът на резервацията!

• Когато се използва ел.банкиране на осъществяване на плащането е необходимо да се изпрати копие от потвърждението на ел.поща  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


2. На място на рецепцията на хотел Villa Sol

Резервациите се пазят до 20:00ч  в деня на настаняване. В случай на забавяне, моля информирайте хотела!

ВАЖНО!

• Ако до посочената дата не е направено частично плащане по резервацията и не е изпратено копие от платежното нареждане на ел.поща на хотела резервацията ще бъде анулирана автоматично от резервационна система на хотела


• При резервации, които започват от следващия ден, ви съветваме да направите плащане с дебитна/кредитна карта, тъй като това ще ускори процеса.

• “Narina Crafts” Ltd не носи отговорност и не следва да възстановява направени плащания по резервации в случай на анулации поради форс мажорни обстоятелства, войни, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия и други подобни.

• “Narina Crafts” Ltd си запазва правото да разширява и променя характеристиките, услугите и продуктите в този уебсайт, като всички промени ще бъдат отбелязани своевременно.

Всички цени са в български лева и са окончателни (в някои случаи могат да бъдат обвързани с други условия, оферти и промоции ).

Вашата резервация е гарантирана само след направено плащане към хотела!

За въпроси и други ситуации, моля свържете се с нас на:

Тел.: 0898508736
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Правила и Условия https://villasol.bg/ Roman Kitik