0899 778880
info@villasol.bg

ул. Юпитер 14,
вилна зона Зора,
Слънчев бряг 8240

Райско кътче

Семеен хотел Сол, Слънчев бряг
ул. Юпитер 14, вилна зона Зора, Слънчев бряг 8240, България
Телефон: +359 898508736
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

“Narina Crafts” Ltd. е администратор на лични данни и обработва предоставените данни и лична информация съгласно Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679. “Narina Crafts” Ltd. събирайте, съхранявайте, организирайте, изтривайте или унищожавайте личните си данни. “Narina Crafts” Ltd. Правомощията, предвидени от Закона за туризма, Закона за статистиката, Закона за местните данъци и такси, Закона за счетоводството и други нормативни актове, в които обработва лични данни във връзка със следните основни дейности: водене на регистър на резервациите; водене на регистър на касовите и банкови плащания; водене на регистър за чуждестранни туристи; маркетингови дейности; водене на регистър на похвали и оплаквания и всички други дейности, свързани с предоставянето на туристическата услуга.


КАТЕГОРИЯ НА ОБРАБОТЕНИ ЛИЧНИ ДАННИ

Име, фамилия, имейл, телефонен номер, дата на раждане, националност, номер на лична карта / валиден национален документ за самоличност, държава, издала националния документ; период на престой, етаж, номер на стая / апартамент, брой нощувки, видове и брой допълнителни услуги, заявени и използвани в хотела.


ПРИНЦИПИ НА ОБРАБОТКА

“Narina Crafts” Ltd. зачита основните принципи на законност, добросъвестност и прозрачност, целесъобразност и точност, пропорционалност, отчетност, почтеност и поверителност.


ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТНОСНО ТЕХНИТЕ ДАННИ

При събирането, съхранението и обработката на вашите лични данни имате право на информация за вашите лични данни, обработвани и достъп до вашите лични данни, събрани за вас; корекция / попълване, ако данните са неточни / непълни - по ваша инициатива или по инициатива на “Narina Crafts” Ltd.; изтриване на лични данни в случай на правно основание; правото да ограничите обработката - в случай на правен спор между вас и “Narina Crafts” Ltd. до решението му; възражение срещу обработването на личните Ви данни, ако има правно основание за това; правото на съдебна или административна защита в случай на нарушаване на вашите права.

 

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

“Narina Crafts” Ltd. може, ако е необходимо, да предостави вашите лични данни на трети страни, действащи в качеството на обработка, въз основа на изричен договор. „Нарина занаяти” ООД не предоставя вашата лична информация на трети страни, преди да сме били сигурни, че са предприети всички технически и организационни мерки за защита на тези данни, които се стремят да упражняват строг контрол за постигане на тази цел. “Narina Crafts” Ltd. може да предостави лична информация в съответствие с приложимия закон, ако съд или административен орган го разпореди или поиска или предоставянето на лични данни е свързано с изпълнението на законово задължение на “Narina Crafts” Ltd. Данни, събрани за целите на настаняване в хотели на “Narina Crafts” Ltd. е достъпен за трети страни, посочени в Закона за туризма - Министерство на туризма, общини, Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите и Национален статистически институт.

 

БЕЗОПАСНО ОПАЗВАНЕ

“Narina Crafts” Ltd. съхранява лични данни за период, който сметне за необходим, в съответствие с приложимите закони (включително закони за съхранение на документи).

 

СИГУРНОСТ

“Narina Crafts” Ltd. налага физически и технически ограничения за достъпа и използването на лична информация на своите сървъри. Само упълномощени служители имат достъп до лична информация и я използват в хода на своята работа. “Narina Crafts” Ltd. е назначил Служител, който да защитава и гарантира сигурността на вашите данни. За максимална сигурност при обработката на вашите данни, ние можем да използваме допълнителни защитни механизми като псевдонимизация, криптиране и други

Политика за поверителност https://villasol.bg/ Roman Kitik